fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Érkezik az új BMW i3 és a BMW i3s

0

A zéró emissziójú vezetés forradalmi élményének egy innovatív modellpáros világpremierje ad újabb lendületet.

BMW i3

2014 óta a BMW i3 nem csupán Európában, de a világ minden táján a prémium minőségű elektromos autók eladási listájának egyeduralkodója lett, amely Németországban ez idő alatt a piac legkeresettebb elektromos autójává is előlépett.

BMW i3

A sikertörténet hátterében nem csupán a BMW i divízió osztatlan népszerűségét meghozó modellpaletta forradalmi járműkoncepciói állnak, de a jövőbe mutató, hosszú távon fenntartható mobilitási megoldások és az elektromos közlekedést támogató innovatív szolgáltatások is. Ezen termékeivel és minden részletre kiterjedő, az autómodellek teljes életciklusát lefedő előállítási-, termelési-, használati- és újrafelhasználási stratégiájával a BMW i divízió a személyes mobilitás jövőjének abszolút úttörője.

BMW i3

BMW eDrive hajtáslánc-technológia kétféle teljesítményszinttel és az opcionális extrafelszereltség részeként hatótávolság-növelő benzinmotorral

Az elektromos mobilitás folyamatos térnyerésében a BMW i divízió modelljeinek vezetési élménye meghatározó szerepet játszik. Szisztematikus finomhangolásának köszönhetően az új BMW i3 és BMW i3s modellpárosban dolgozó BMW eDrive hajtáslánc-technológia a zéró emissziójú vezetési élmény, a rendkívül intenzív gázreakció, a hatékony energiafelhasználás, az optimalizált hatótávolság és a kiváló hétköznapi használhatóság forradalmi egységének ígéretét hordozza, amely jócskán felülmúlja a jövő nagyvárosainak minimális mobilitási igényeit.

BMW i3

A modellpáros mindkét tagja a BMW Group által kifejlesztett, 94 amperóra tárolókapacitású és 33 kWh energiateljesítményű lítium-ion akkumulátorból nyeri a működéséhez szükséges energiát, miközben a hatótávolság-növelő benzinmotor (REX – Range Extender) az új BMW i3 és az új BMW i3s opcionálisan elérhető extrafelszereltségei között egyaránt megtalálható.

BMW i3

Az innovatív modellpáros a 2017. szeptember 14 – 24. között megrendezendő 67. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon ünnepli világpremierjét, amely után a két újdonság piaci bevezetése 2017 novemberében veszi kezdetét.

Minden korábbinál sportosabb kiállás

Az új BMW i3 és az új BMW i3s a tisztán elektromos meghajtású prémium kompakt jellegzetes karosszériajegyeit viseli, miközben továbbgondolt járműkoncepcióját és magával ragadó kisugárzását számos vadonatúj stílusjegy nyomatékosítja.

BMW i3

A kategóriateremtő BMW i3 hamisítatlan dizájnnyelvezete a modell három és fél éves sikertörténetét övező megannyi fényes diadal között az iF terméktervezési díj arany trófeáját és az év járműipari formatervezési díjának számító World Car Design of the Year elismerést is elnyerte, az extravagáns formát pedig immáron számos, sportosan izgalmas vezetési élményre utaló dizájn-újítás fokozza.

BMW i3
Az új BMW i3 és az új BMW i3s már az alapfelszereltség részeként LED-technológiás fényszórókat kap, amelynek a LED-es nappali menetfény, a LED-es tompított fény és a LED-es távolsági fény is része.

 

Az első lökhárító kör alakú fészkeiben elhelyezett irányjelzőket vízszintesen megrajzolt, LED-technológiás irányjelző-csíkok váltják, amely azt jelenti, hogy az üvegborítású csomagtérajtóba épített LED-es hátsó lámpák mellett immáron a modellpáros mindegyik világító funkciója LED-ekkel dolgozik.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «