fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Erős áram: Nissan LAEF Nismo

0

A szeptemberben bemutatott új Nissan LEAF megkapta a Nissan ProPILOT-technológiájának legújabb változatát, mely képes az egysávos önvezetésre.

 

Nissan LEAF Nismo

Megtalálható benne a ProPILOT Park technológia, így ez az első japán gyártású jármű, mely úgy hajtja végre a parkolást, hogy automatikusan kezeli a gyorsító pedált, a féket, a kormányt és a rögzítő féket is. A LEAF másik innovációja az e-Pedal, mellyel a vezető kizárólag a gyorsító pedál használatával hozhatja mozgásba, gyorsíthatja fel, állíthatja meg és tarthatja egy helyben az autót.

Nissan LEAF Nismo
A LEAF NISMO Concept változata új és sportos külsőt kapott, melyet a NISMO a Nissan motorsport- és tuningrészlege alakított ki. A NISMO versenytechnológia alkalmazásával az autó karosszériája jobb aerodinamikai teljesítményt nyújt és kevesebb felhajtóerőt termel, ugyanakkor nem esik csorba a LEAF kimagasló légellenállási együtthatóján sem. A fekete belsőt a NISMO jellegzetes piros színében tündöklő díszítések egészítik ki, izgalmas, nagy teljesítményű karaktert kölcsönözve az autónak.

Nissan LEAF Nismo
A LEAF NISMO tanulmányautó igazán izgalmas vezetési élményt nyújt. Ez a sportosra hangolt futóműnek, a nagy teljesítményű abroncsoknak és nem utolsósorban a minden sebességnél azonnali gyorsulást nyújtó vezérlőegység egyedi beállításainak köszönhető. A LEAF NISMO tanulmányautó egyesíti egy elektromos jármű környezetbarát karakterét, azzal a páratlan vezetési élménnyel, mely mindig is jellemezte a NISMO márkát.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «