fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Erre aztán áll a dákó!

0

A Porsche Desing Studio kollekciói között barangolva ráakadtunk egy biliárdkészletre. Az letisztult formájú asztalok és kiegészítőeszközök igazi bútordarabbá válhatnak otthonunkban.

A biliárd egy igen népszerű sport, ami már nem csak füstök klubok, és kiskocsmák sajátja, hanem ki-ki haza is viheti az élményt. Ha biliárdról beszélünk, akkor jellemzően robusztus asztalokra gondolunk, amik rusztikus mintázatukkal szinte ránehezednek környezetükre főleg, ha helykínálat is korlátozott. A Porsche Desing által tervezett kollekcióról ez nem mondható el. A minimál dizájn könnyedséget sugároz, és variálhatósága szinte bármilyen enteriőrben megállja a helyét.

Porsche Desing, biliárdasztal

20 féle keret, 30 féle szövetváltozat

Porsche Desing Studiót Ferdinánd Alexander Porsche unokája alapította 1972-ben Stuttgartban, de ma már a világ számos pontján van tervező illetve gyártó részlegük. Először csak a Porschéhoz kapcsolódó autós kiegészítőket készítettek, bőröndöket, pénztárcákat és modellautókat később klasszikus férfi ruházati kiegészítők is bekerültek a repertoárba. Manapság szinte már minden iparágban jelen vannak termékeikkel.

 

Számos kiegészítő válaszható

Számos kiegészítő válaszható

A 24/7 névre hallgató biliárdasztaluk a letisztult formavilága és könnyed megjelenése szinte önálló bútordarabbá válhat. Anyaguk igénytől függően a tulipán-fától az alumíniumig terjedhet, fényezett vagy matt felülettel csaknem 20 féle változatban. Ehhez 30 féle szövetből választhatunk és kombinálhatjuk össze a kerettel. A játékfelület, ahogy az lenni szokott egy darabból álló palalemez. Az asztalhoz természetesen mind egyéb kiegészítő jár, dákó, háromszög, és hosszabbító, de akár külön dákótartó rendelhető. A golyókat pedig az Aramith szállítja a megrendeléshez. A biliárdasztal 7 illetve 8 lábas nagyságban készítik a Porsche Desing ausztriai üzemében. Az ára 29 500 dollár, szállítási ideje 5-7 hét.

Egyébként számos formatervező céget ihletett már meg a biliárdasztal, hamarosan egy kis csokort MiFérfiak is készítünk belőle.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «