Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

És mégis mozog…

0

Az olasz gyártó időmérője, amit a SIHH-en mutattak be, elsősorban összetett szerkezetével emelkedik ki, mégis, ami a leginkább megfogja a figyelmet, az a dátum kijelző. Nézzük meg közelebbről.

Luminor Tourbillon Moon Phases Equation of Time GMT

Az Astronomo olyan, mintha egy regény címe lenne Umberto Ecotól, pedig valójában egy kivételes időmérő a Panerai-tól, és a géniusz Galileonak dedikálták. Az óra eredeti neve Luminor Tourbillon Moon Phases Equation of Time GMT, ami tökéletesen összefoglalja a kaliber komplexitását. Az órának mégis vannak olyan misztikus tulajdonságai, amit csak a szerencsés kevesek tudnak értékelni.

Luminor Tourbillon Moon Phases Equation of Time GMT

Így, annak ellenére, hogy a számlapot egy csodálatos szkeleton hatás tárja föl, a precíz megfigyelő a különböző idő funkciókat szemlélve felfedezheti, hogy a dátum kijelző felettébb szokatlan. Láthatod a dátumot, de nem látszik a lemez, amire a dátumot helyezték volna! Azért, hogy a lemez – ami azért ott van – ne takarja el a számlap alkotóelemeit, a Panerai órásmesterei az optikai hatásokkal játszottak. Az eredmény? A számjegyek láthatatlanok, kivéve amikor a dátum kijelzővel egy sorban vannak. A lemez felett elhelyezett polarizált üveg tökéletesen tiszta képet mutat.

Luminor Tourbillon Moon Phases Equation of Time GMT
Egy másik titok, hogy az óra tulajdonosa magára szabhatja a nyitott szerkezetet a precíz földrajzi koordinátákkal. A hold állását mutató kijelző a tok hátoldalán ekkor számításba veszi a választásod, és az égnek csak arra a részére fókuszál, ami a kiválasztott helyen látható.

Luminor Tourbillon Moon Phases Equation of Time GMT
Tovább a tok (50mm széles!) és a mutatók színe is megválasztható. Ha pedig a vásárló nem kedveli a polírozott titánt, a Panerai vörös arany vagy fehér arany kivitelben is el tudja készíteni az órát. Bármelyik változat mellett is döntsön az új tulajdonos, a kézzel felhúzható P.2005/GLS szerkezet nagyvonalúan négy napig képes működni. Nem áll semmilyen okkult tudomány a teljesítmény mögött, hanem a két rugóház biztosítja.
Ára: 199,000 euró (titán változat)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «