Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Esti tojás reggelre

0

Készítsd el ezt a sültet este, és másnap reggel élvezd a tojás, kolbász, zöldségek és sajt mennyei ízkavalkádját.

Egy éjszakás tojás-kolbász sült

Hozzávalók

450 gramm sertés kolbász (fűszeres, ha szükséges)
200 gramm fagyasztott zöldségkeverék
10 tojás
1 csésze teljes vagy 2% tej
560 gramm röszti
240 gramm aprított paprikás sajt
3 evőkanál apróra vágott friss bazsalikomlevél

Elkészítés

1. Melegítsd elő a sütőt 175 fokra. Olajozz be egy sütőedényt. Egy serpenyőben süsd a kolbászokat közepesen magas hőmérsékleten 5-7 percig, gyakran keverd meg, amíg már nem rózsaszín; majd csöpögtesd le.

Egy éjszakás tojás-kolbász sült
2. A zöldségeket olvaszd ki az előírt módon. Egy nagy tálban keverd össze a tojásokat és a tejet. Keverd bele a krumplit, a kolbászokat, a zöldségeket, 1 csésze sajtot és 1 evőkanál bazsalikomot. Öntsd a sütőedénybe a keveréket. Süsd meg azonnal, vagy takard le, és tedd a hűtőbe 12 órára.

Egy éjszakás tojás-kolbász sült
3. Süsd 60-65 percig fedél nélkül, amíg a közepe meg nem sül. Szórd meg a maradék sajttal a sütési idő utolsó 5 percében. Szórd meg a bazsalikommal tálalás előtt.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «