Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ettől a falra mászol!

0

Egy átlagos méretű falmászó-központban a látogatók hamar ráunhatnak a megmászható felületekre, ám a texasi Austin leleményes vállalkozói nemrég bejelentették, hogy megépítették a világ legnagyobb mászó termét, és a pályákat hetente kétszer még variálják is!

A termen 2013-ban kezdtek el dolgozni, a tervezője Lilianne Steckel belsőépítész, kivitelezője a LaBelle Construction. Az alapterülete több mint 4600 négyzetméter, mászófelülete összesen 2137 négyzetméter, mely 250-300 útvonalat foglal magába, ám azzal hogy ilyen gyakran cserélgetik a tüskéket újabb és újabb kihívások elé állítják a lelkes mászókat.

Falmászó terem

„Valami teljesen újat akartunk létrehozni, olyat, ami még nem volt egyetlen mászóteremben sem.”- mondja Zach Olschwanger, tulajdonos és vezető.

Falmászó terem

„Különböző formájú és méretű fából készült egységeket is be tudunk építeni a falba, megkönnyítve vagy éppen megnehezítve sportolóink dolgát”

Falmászó terem

A létesítményben helyet kapott még egy tornaterem, öltöző, szauna, zuhanyzó és egy fitnesz stúdió is. A félemeleten egy informális terében pedig akár dolgozni, tárgyalni, de lazítani is lehet. A napi belépő ára 16 dollár.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «