Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Európai körút egy klasszikus autóban?

0

Egy klasszikus nyári utazás…Van ennél tökéletesebb módja annak, hogy felejthetetlen élményeket szerezzünk szeretteink körében? Ez évben a Four Seasons Hotel Milano, a Four Seasons Hotel Firenze és a Grand Hôtel du Cap-Ferrat különleges programmal állt elő, En Route to la Dolce Vita névvel.

Európai körút egy klasszikus autóban

Az exkluzív csomag a klasszikus autózást, az elegáns lakosztályokat kombinálja az Olaszországban és Franciaországban szervezett road trip élménnyel.
Olyan vintage járgányok közül lehet választani, mint az 1961-es Giulietta Spider, a Mercedes-Benz 190 SL vagy a Porsche 356 Speedster.

Bármelyiket is választjuk, mindegyik kétszemélyes. A Four Seasons csapata együttműködik az utasokkal, hogy a számukra legelőnyösebb útitervet tudják kialakítani.

Európai körút egy klasszikus autóban

Meglátogathatjuk Finalborgo falvát vagy vacsorázhatunk Parmaban, a lényeg, hogy garantáltan olyan programokban lesz részünk, amiktől Európa szerelmeseivé válunk. Éjszakára pedig valamelyik közelben lévő hotel vár bennünket.

Európai körút egy klasszikus autóban

A klasszikus autó mellé modern kíséret is jár, rossz idő esetén a kísérőautó ugrásra készen vár, hogy az utasokat esőmentes helyre szállítsa.

Egy egyirányú út ára 2.850 dollártól indul, de ebben nincs benne a szobafoglalás. Kezdődhet a kaland?

Európai körút egy klasszikus autóban

(fourseasons.com)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «