Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Evo 43 – a bővíthető csodajacht

0

A BluMartin Yachts és a Tecnico Rivellini dizájnstúdió bemutatta legújabb remekművét. Számos varázslatos hajót mutattunk már be az oldalon, de ez az első olyan, amely egy gombnyomásra képes kibővíteni a fedélzetét.

Ez a moduláris jacht az Evo 43 nevet kapta. Amellett, hogy a súlya kimondottan könnyű, igen könnyedén is irányítható. A 13 méter hosszú hajótestet úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban tudja szelni a habokat.

EVO 43 jacht

Az alakjának és két, 320 kW teljesítményű Volvo motorjának köszönhetően képes akár a 68 km/órát is elérni. A legizgalmasabb tulajdonsága azonban nem is a sebessége, hanem hátsó platformjának bővíthetősége.

EVO 43 jacht

Olyan kinyitható szárnyakkal rendelkezik, amelyek 40%-al növelik a rendelkezésre álló teret, hogy ezáltal még több utas férjen el kényelmesen.

EVO 43 jacht

A fedélzeten egyébként beépített nyugágyak is helyet kaptak. Annak érdekében pedig, hogy a hajóról könnyedén lehessen a tengerbe merülni – ha valakinek éppen búvárkodni támadna kedve – illetve után visszamászni a fedélzetre, egy tengerbe nyúló kis hátsó lépcsősor is a rendelkezésre áll.

Ami az Evo 43 belső terét illeti, egy sor egyedi konfigurációból lehet választani, amelyek két kabint foglalnak magukba szekrényekkel, fürdőszobával és egy étkezővel.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «