Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Evolo felhőkarcoló

0

A 2019-es Evolo felhőkarcoló versenyre egy csapat dizájner megálmodta a Post-JCPOA tower:crypto-park elnevezésű tervet az Amerika által Iránnal szemben bevezetett szankciókra válaszul.

Iráni Vidámpark

A teheráni Abbas Abbad hegy tetején található területre megálmodott koncepció egy kriptovalutát bányászó tornyot vizionál egy másodlagos funkció által rejtve – egyben egy vízipark is lenne az épület. A nehéz gazdasági viszonyok között a terv célja, hogy egy alternatív megoldást kínáljon az országgal szemben bevezetett szigorú szankciók megkerülésére.

Iráni Vidámpark

A tervező csapat – tagjai: Ilia Attarpour, Dadbeh Mohebbi Gilani, Ramtin Taherian, Nashid Nabian and Behzad Khorram – egy 560 méterrel a város fölé magasodó tornyot képzelt el. A szerkezet üvegezett homlokzatot kapna, így kívülről látszanának a park csúszdái és a medencéi. Az infrastruktúra alatt a dizájn része egy rejtett high-tech létesítménye, amely kriptovalutát bányászna éjjel-nappal, egész éven át.

Iráni Vidámpark

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «