fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az ezermester karóra

0

A multifunkcionális eszközök között kevés márkának van olyan hírneve, mint a Leathermannak. Több mint 20 éve pakolnak hatalmas képességeket a kis csomagokba, de szembe kell nézniük az új versenytársakkal, akik szintén a koronára pályáznak.

Multifunkcionális karóra

Az elmúlt években a márka kiterjesztette kínálatát, így számos hordható multi-eszközzel büszkélkedhet. A Leatherman a Outdoor Retailert használta, hogy egy újabb időszerű termék bevezetésére.

Multifunkcionális karóra
Miután két évvel ezelőtt debütált a Tread karkötő és multifunkciós hibrid, a Leatherman most egy órát is tervezett mellé. A cég szerint a karkötő és a karóra megjelenése közötti késedelem annak köszönhető, hogy az óra kezdetben gyakran elszakadt, ha a szíját csavarhúzóként vagy csavarkulcsként használták. A megoldás az volt, hogy mozgó csatolókat tettek a szíj és a megerősített óraszerkezet közé, amit egyfajta “teljes órafelfüggesztéshez” lehet hasonlítani.

Multifunkcionális karóra
A szíj rozsdamentes acélból készült láncszemekből áll, és több különféle eszközt is elhelyeztek benne egy precíziós kvarcórával kombinálva. Az óra egyirányú forgó előlappal rendelkezik, a mutatók és a számok pedig ragyognak a sötétben.

 

Leatherman leírása szerint a számlapot a karcállóság érdekében zafír kristály fedi, és ívelt, hogy szikrázó napsütésben is könnyen le lehessen olvasni.

Multifunkcionális karóra
A többfunkciós szíj hat szerszámmal rendelkezik, beleértve egy 3/32-es csavarhúzót, egy 6 mm-es imbuszkulcs és számos különböző Robertson csavarhúzó. A dobozban további három cserélhető csatlakozó található: két különböző méretű dobozkulcs és egy pozidriv.

Multifunkcionális karóra
A Tread Tempo 200 méterig vízálló. Fekete és rozsdamentes acél modellek lesznek elérhetőek, az áruk 575 dollárról indul.

Multifunkcionális karóra
A Leatherman másik multifunkcionális eszköze, amit most mutatott be a Tread LT, egy keskenyebb és könnyebb verziója a Tread karkötőnek. A viselők továbbra is szabadon átrendezhetik a fröccsöntött fémből készült láncszemeket. Még a kupaknak is funkciója van, talán a legfontosabb mind közül: ez ugyanis egy üvegnyitó.

 

A dobozban található egy 3/32-es csavarhúzó, egy vágóhorog, 4 mm és 6 mm-es imbuszkulcs, két dobozkulcs, két Robertson csavarhúzó és egy pozidriv. Az órához hasonlóan rozsdamentes acél és fekete színben kapható, ára 175 dollár.

Multifunkcionális karóra

“Elkezdtem viselni a prototípusokat, hogy teszteljem a kényelmet és a használhatóságot, és visszajelzéseket kapjak róla.” – mondja Ben Rivera, a Leatherman Tool Group elnök-vezérigazgatója. “Az emberek azonnal egy órára asszociáltak róla, és megkérdezték, hol van az óra? Még egy kicsit tovább tartott, hogy tökéletesítsük az óra verziót, de örülünk, hogy végre bemutathatjuk a kedves rajongóinknak.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «