Ezt a “lakókát” kösd az elektromos autód mögé

0

A Dethleffs nevű német lakóautó gyártó ezúttal egy olyan lakókocsi koncepcióval állt elő, ami kifejezetten elektromos autók számára lehet előnyös.

Coco E-Camper lakókocsi

A Coco E-Camper modell saját akkumulátorral, elektromos motorral, illetve napelemekkel is rendelkezik, ami hozzásegít ahhoz, hogy csökkentse az utánfutót vontató elektromos autó terhelését.

Coco E-Camper lakókocsi
A Coco E-Camper egy teljességgel elektromos lakókocsi, akkumulátorait az alvázba rejtették el, a lakótér padlófelülete alatt. A tetőn napelemeket találunk, ezek töltik az akkumulátorokat, ami így energiát tud szolgáltatni a motornak, mely a vontatáskor nagy segítséget jelenthet – főleg egy elektromos autónak.


Az akkumulátorok 80 kWh kapacitással rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy a lakókocsi motorja gyakorlatilag teljesen levegye a terhet a vontató járműről. Mivel mindkét kerék különálló meghajtással rendelkezik, ezért a lakókocsival vontató jármű nélkül is parkolhatunk, ami rendkívül hasznos segítség lehet szűk helyekre történő parkolás során. Álló helyzetben ugyanez az akkumulátor szolgáltatja a világításhoz, hűtéshez, fűtéshez és főzéshez szükséges energiát is.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «