Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ezt a pezsgőt fogják felszolgálni a 90. Oscar-gálán

0

Piper-Heidsieck, a francia pezsgőmárka, amit világszerte feltűnő piros címkéjéről ismernek, bejelentette, hogy visszatér a 90. Oscar-gálára mint az esemény kizárólagos buborékszállítója.

A Piper-Heidsieck pezsgő visszatér a 90. Oscarra

A Piper-Heidsieck Hollywood aranykorára emlékeztető limitált kiadású üveggel igyekszik méltón megünneplni ezt a kerek évfordulót. Az üveget 360 fokban olyan legendás Los Angeles-i színpadok, mint a Crest, a Pantages és a Wiltern Art Deco architektúráját tükröző arany címke díszíti, továbbá a “90. Oscar ” felirat szerepel rajtuk arany betűkkel.

A Piper-Heidsieck pezsgő visszatér a 90. Oscarra

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy velünk ünneplik a 90. Oscar-díjátadót” – mondta Benoit Collard, a Piper-Heidsieck igazgatója. „Ez az évfordulós üveg reprezentálja a kiválóságot, ami összeköti az Akadémiát és a Piper-Heidsiecket. Ezen az estén a mozi univerzális varázsa előtt tisztelgünk, amit kiválóan hangsúlyoznak ezek a nagy kiszerelésű, Remis-ben palackozott és Los Angeles-ben elfogyasztott üvegek.

Mint az előző években, a Piper-Heidsieck limitált üvegeibe a gyártó jellegzetes Cuvée Brut nedűje került, és kizárólag a díjátadó ceremónián ás a Governors Ballon, az Akadémia hivatalos Oscar after party-ján fogják felszolgálni. A 2018-as ceremónia a negyedik alkalom abban a hosszú távú partnerségben, amit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia és a Piper-Heidsieck kötött, és a március 4-i ceremónián túl a pezsgőgyártó italát fogják felszolgálni az Akadémia más rendezvényein is Los Angeles-ben, New Yorkban és Londonban, beleértve a február 5-én a jelölti vacsorát és a Governors Ballt.

A Piper-Heidsieck pezsgő visszatér a 90. Oscarra
A pezsgőgyártó már 1933 óta a mozi támogatója, amikor a Laurel and Hardy Sons of the desert című debütáló filmjében feltűnt egy üveg Piper-Heidsieck. 1964-ben a Piper-Heidsieck egy egyedi, 48 literes üveggel ünnepelte meg Rex Harrison Oscarját, amit a My Fair Ladyben nyújtott alakításáért bezsebelt. Az üveg ugyanakkora volt, mint a 178 cm magas színész. A Piper-Heidsieck továbbra is támogatja a filmművészet hagyományának megőrzését és gazdagítását a French Cinémathèque-on keresztül, és már több mint két évtizede a Cannes-i filmfesztivál hivatalos pezsgője.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «