fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ezzel nem ég oda a kolbászod!

0

Eddig el nem tudtuk képzelni, hogy vajon mi hiányzik még az életünkből. Most már tudjuk. Egy GrillTimer!

Jon Stein amerikai grillfanatikus mindig a búváróráját használta kerti sütögetés közben. Aztán egy szép napon rádöbbent, hogy eredeti céljára nem is használja a karórát. Ezért aztán kitalálta, hogy elkészít egy olyan időmérőt, amelyet direkt grillezéshez álmodtak meg.

Grilltimer

A külseje nagyon hasonlít egy régi stílusú búvárórához annyi különbséggel, hogy ezen az előlapon nyolc különböző, ám igen népszerű grillezni való sütési ideje szerepel.

Grilltimer

A használatához csak annyit kell tenni, hogy az előlapot addig tekerjük, amíg a percmutató nem lesz egy vonalban az általunk elkészíteni kívánt étel nevével. Ahogy a mutató előrehalad, leolvashatjuk az óránkról azt is, hogy mikor kell megfordítanunk a húst. Persze a hőfok és a hússzeletek mindig különböznek, ennek ellenére Jon Stein biztos benne, hogy a szerkezet kiváló útmutatóként funkcionál.

A GrillTimer rozsdamentes acéltokkal, Seiko kvarcszerkezettel és karcálló kristályüveggel rendelkezik. Mindemellett 10 méterig vízálló. Sőt, állítólag szószálló is 3 evőkanálig…

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «