Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ezzel a tokkal a víz alatt is használhatod az iPhone-od

0

Már jó pár olyan vízálló tok kapható, amivel vízalatti felvételeket lehet készíteni az iPhone-nal, de egy dologban ezek a tokok mind megegyeznek: nem lehet az érintőképernyőt használni velük. Az új amphipac-kal azonban ez lehetséges, plusz a 100 mm vastag kupola lencsével nagyon menő félig vízalatti-félig víz feletti képeket lehet lőni.


Míg a legtöbb tok rendelkezik gombokkal a képernyő meghatározott részein, az amphipac-kal ezzel szemben a felhasználók a képernyő bármely pontját használhatják az ujjbegyük segítségével, csakúgy, mintha nem lenne tok a telefonon. Többek között ez lehetővé teszi, hogy a használó maga válassza ki, hova helyezi a fókuszt, váltson videó és fotó mód között, és zoomolni is lehet.

Amphipac
Emellett a kamera applikáció mellett más alkalmazásokat is tudnak használni, tehát akár meg is oszthatják a közösségimédián a képeket, anélkül, hogy ki kellene venni a telefont a tokból.
Az érintőképernyős üzemmód egy kétrétegű rugalmas film rétegen keresztül érhető el. Egy kisnyomású levegő „zseb” van a rétegek között, ami megelőzi, hogy a képernyő úgy értékelje a víznyomást, mintha valaki megérintené az egész képernyőt. Amikor a felhasználó rányom az egyik területre, egyszerűen csak bezárják a két réteg közötti lyukat, és így csak a képernyő azon részén érzékeli a telefon a nyomást.


Fontos azonban megjegyezni, hogy búvárok nem tudják használni az amphiac-ot, mivel maximum 5 méterig lehet vele merülni. A tok iPhone 6, 6s, 7 vagy 8 modellekre érhető el.
Ha te is szeretnék egy saját tokot, a Kickstarteren megtalálod a cég kampányát. Az amphiac-ot 79 dollár ellenében jövő áprilisban – a tervek szerint – szállítják ki. Ha elér a gyártás fázisába, 149 dollár lesz a várható ára.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «