Fa kamera lencse, tükör és elemek nélkül

0

Az ONDU prémium natúr anyagokból, köztük világos kőrisből és diófából készült lyukkamerák gyártásra specializálódott.

ONDU fa kamera

Azért, hogy betöltsék a vonzó, tartós lyukkamerák iránti űrt a piacon, ONDU 2013-ban indította el első Kickstarter kampányát, amiben a lyukkamera tervüket úgy pozicionálták, mint egy eszköz, amely generációkon át működőképes lesz. Több mint ezer támogató után az ONDU bemutatott hat különböző kamerát, mindegyik eltérő méretű, árú és más film formátummal működik.

ONDU fa kamera
A nemzetközi lyukkamera közösség visszajelzései alapján az ONDU 2015-ben indította el a második kampányát, az MKII-t. Ezek a fényképezőgépek sokkal több jellemzővel büszkélkedhettek. Egyszerűsítették a gyártási folyamatokat, a végeredmény pedig egy egyszerűbb, ugyanakkor sokoldalúbb kamera.


Most tovább nőtt a választék az ONDU legújabb szériájával, az MK III-mal, amely a saját kickstarter kampányán keresztül gyűjti a támogatókat.

ONDU fa kamera

Különböző variációk elérhetőek a 135 mm-es kamerától a 4×5 filmes kameráig, köztük panoráma méretekkel. A 120 filmes kamerákhoz pedig akár 135 mm-es filmet is lehet használni. A harmadik generáció mágneses zárat használ, ami simább, rázkódásmentes felvételeket tesz lehetővé, és még klikkelő hanggal is jár.

ONDU fa kamera
A kamerákat főként kőrisből és dióból készítették, míg a belső részek, valamint a legtöbbet használt elemek CNC alumíniumból készültek. A cég emellett különféle szállítási opciót tesz lehetővé az eszközök mellé kínált pántokkal és szíjakkal.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «