Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Fabia R5 – Rallyverda újragondolva

0

A Skoda nemrégiben mutatta be az új Fabia Kombi R5 tervrajzait. A kocsi tulajdonképpen a márka rally autójának az újraértelmezett változata, amely a Whörti-tó partján megrendezett tuning fesztiválon debütálhat majd hamarosan.

Ez a bemutatásra szánt verda tulajdonképpen a Skoda rally-sikereit hivatott reprezentálni. Az új kombi kimondottan egyedi zöldes színben ragyog, amelyet fekete és fehér zebracsíkokkal tettek még figyelemfelhívóbbá a tervezők. A hátsó részt felül egy méretes spoiler uralja, alulról pedig egy széles, középső kipufogó kandikál ki.

Skoda Fabia R5 combi

A koncepcióautó ereje egy 1.6 literes, benzines turbómotorból fakad. Ezen kívül szekvenciális, ötfokozatú sebességváltóval és négy kerék meghajtással rendelkezik a Fabia Kombi R5.
Az ausztriai fesztiválra egyébként közel 200.000 látogatót várnak a szervezők. Tavaly ugyanitt mutatták be a Skoda Yeti XTreme és CitiJet, valamint a Volkswagen GTI Roadster koncepcióit.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «