fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Faromantika”

0

Az egzotikus helyek, utazás, kirándulás és felfedezés szerelmeseinek úti céljai között valószínűleg előkelő helyen szerepel Ausztrália. Nem véletlenül. A tőlünk igen távol eső ország rengeteg csodát rejt.

A Lionel Buckett főépítész által tervezett „faházikót”, amelyet egy cserfa köré épített fel. A kivitelezésnél nagyon fontos volt, hogy az épületet tűzállóvá tegyék, hiszen Ausztráliában nem ritka jelenség a bozóttűz.

A kék hegység faháza

A Kék-hegység – ahol ez a faház is megtalálható – a kontinens egyik legszebb része, így nem csoda, hogy lélegzetelállító a kilátás. A főépítész elmondása szerint sokáig kellett kutatnia, amíg rá nem talált a megfelelő fára. Olyat kellett keresnie, amely elég erős, strapabíró és gyönyörű kilátást biztosít.

A képek tanúsága szerint ez sikerült is neki. Mindenki izgalomba jön a faházak láttán. Ez egy ilyen gyermekkori dolog lehet – fejtette ki véleményét Lionel Buckett. A fürdőkád csupa üveggel lett körülvéve, így külön élvezet a tájat (vagy vihar esetén a villámlást) csodálni tusolás közben.

A faház belső tere

A szerkezet egyébként egy kissé trükkös. A fa ugyanis nem csatlakozik a padlóhoz. Négy oszlop tartja a házat, nem a fa, amely köré épült.

Ennek ellenére alighanem mindegyikünk szívesen játszott volna gyermekkorában egy ehhez hasonló faházban – vagy talán még most is?

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «