Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Federer üdvözlő ásza

0

Roger Federer holografikus másolata fogadja majd a vendégeket a felújított Nemzetközi Tenisz Hírességek Csarnokában.

Minden kétséget kizárólag ez lesz a jövő héten megnyitó múzeum legérdekesebb látványossága – rengeteg egyéb teniszhez kapcsolódó relikvia mellett.
A Federer hologram elmondja majd az érdeklődőknek, hogy miért is imádja annyira ezt a sportágat és bemutatja néhány klasszikus ütését.

Roger Federer

Az intézmény szóvivője elmondta, hogy azért választották a svájci játékost, mert ő egy hamisítatlan, nemzetközileg elismert, jelenleg is aktív teniszcsillag.
Megtisztelő volt számomra ez a megkeresés. Nagyon örülök neki, hogy hologramként szerepelhetek a Nemzetközi Tenisz Hírességek Csarnokában, szívesen veszek részt ebben a projektben – nyilatkozta a 33 éves klasszis.

Ez lesz az első hologram a maga kategóriájában, még egyetlen másik sportmúzeumban sincs hasonló az Egyesült Államokban. Ezen kívül egyéb technológiai újdonságokat is megcsodálhatnak a látogatók. Kipróbálhatnak például egy interaktív teniszes játékot, illetve tanulmányozhatnak egy háromdimenziós forgó földgömböt, amelyen a versenyek helyszíneit tüntették fel.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «