Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Fekete pillangó

0

A Curtiss Zeus egy 111 éves klasszikust élesztett újjá a Hera elektromos bobberrel. Az éjfekete kétkerekű alumínium vázat kapott, a bobber stílusnak megfelelően pedig finom vonalak jellemzik a formáját. A selyemfényű kasztni szénszálas felniken nyugszik, amitől csak még futurisztikusabban néz ki a gép.

Curtiss Zeus

Az ultrakönnyű motor csupán 215 kilogrammot nyom. A lítium-ion akkumulátorokkal ellátott masina 2.1 másodperc alatt van százon, és egy töltéssel akár 280 mérföldet is képes megtenni. Ha ez nem lenne elég, tartsd észben, hogy 190 lóerő tombol benne.

Curtiss Zeus
A felfüggesztés állítható, így versenyzéshez és városi közlekedéshez is tökéletes. Elől girder villás felfüggesztést helyeztek el, ami nagy sebességnél is tökéletes stabilitást biztosít.

Curtiss Zeus

Hátul egy 6061-T6 alumínium lengőkart használó monoshock rendszer teszi ugyanezt. Elől két darab beringer féktárcsát helyeztek el, négydugattyús, radiálisan szerelt 4D féknyergekkel, hátul pedig rozsdamentes acél féktárcsákat találunk, aerotec-féknyergekkel.

Curtiss Zeus
A Zeus bobber most 60 ezer dollárért megrendelhető, a gyártás valamikor 2020 elején kezdődik.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «