Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Felejthetetlen párizsi vacsora a Diadalív tövében

0

Párizs egyik legfelkapottabb, trendi vendéglátó-komplexuma, a L’Arc a Diadalív tövében várja a feledhetetlen vacsorára és sikkes partihangulatra vágyó közönséget. A l’Etoile Night Club korábbi helyét elfoglaló népszerű hely sokrétű, megfogó enteriőrjét a cannes-i Prospect Designnak köszönheti.

A céget a ’60-as években alapította Samy Chams, és olyan éttermek, vendéglátóipari egységek kötődnek a nevéhez, mint a St.Tropez-i VIP Room, a cannes-i Baili, vagy a Maddox és a Movida Londonban. A L’Arc étterme meglepő részletekkel fogad: arabeszk díszítés a falakon, fémberakással gazdagított faburkolat, trompe l’oeil mennyezet, melyről Verner Panton hatvanas évekbeli gömbcsillárjai függnek alá. E sokszínû térben a rendet és az eleganciát visszafogott, letisztult vonalú fehér és ezüst székek katonás rendje teremti meg.

L'Arc ParisA tradicionális francia konyhát Anthony Germani neve fémjelzi – ebédidőben minden nap más és más menü várja az üzletembereket, 38 euróért. Dél és három óra között napfényes, hangulatos terasz üzemel a Diadalív tövében – a felemelő élményhez elegendô egy pohár könnyû bort elfogyasztani. A koktélok kedvelőit a Bárban az ’50-es, ’60-as évek New York-i dallamai ringatják el – a tükrös mennyezet alatt impozáns alabástrom bárpult mögött keverik a válogatott italkülönlegességeket. A táncos lábúaknak pedig a fénnyel és neonszínekkel teli trendi Clubban szól a muzsika – kortárs és vintage hangulat utolérhetetlen egyvelegével, valóságos vizuális petárdaként kialakított, impulzív enteriőrrel.L'Arc Paris

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «