fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A felfedezők trimaránja

0

Ez a modern és egyben drámai stílusú felfedező yacht Nigel Irens, tervező és a CMN hajógyár közös gyermeke, de csatlakozott hozzájuk a franciák büszkesége, Christophe Chedal-Anglay is.

Ez a csapat aztán nekiállt megtervezni azt a két trimarán (háromgerincű) expedíciós yachtot, amiket Origin 575-nek és Xplore 70-nek neveztek el.

Xplore 70

A társulás a tervek középpontjába helyezi a kényelmet, a sebességet és az óceánjáró képességet ami a trimarán alakzatnak köszönhetően, sokkal egyszerűbb lesz majd.

Xplore 70

Az Orgin 575 teljesítménye is igazán meggyőző, 28 csomót képes menni, ami kb. 52km/óra, de az igazi vonzereje a belső kialakításában rejlik, amit természetesen a jövőbeli tulajdonos is alakíthat, ám az biztos, hogy 10 embert képes elszállásolni a 8 fős legénység mellett.

Xplore 70

Xplore 70

Van egy fedélzete a mini tengeralattjáró számára és egy 4,5 méteres úszóbázisa, s a tat garázsban elfér akár egy 6 méter hosszú vízi jármű is.

Xplore 70

Xplore 70

Az Xplore 70 természetesen nagyobb térrel rendelkezik és megnövelt kapacitással, még egy helikopter leszállópálya is elfért a taton, de könnyedén kialakítható benne kutató laboratórium, akvárium vagy búvárközpont is.

Xplore 70

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «