Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Felhő Ház

0

A Cloud House Új-Zélandon található. A ház egy lenyűgöző építészeti műalkotás, amely modern külseje ellenére tökéletesen illik vad környezetébe.

Felhő ház

Illya Rastvorv, az ukrán építész nevéhez fűződnek a tervek. Frank Gehry szerint az építészetnek a saját idejéről és helyéről kell mesélnie, azonban az időtlenségre kell törekednie. A homlokzatot ezért úgy alkották meg, hogy szinte elrejtse a házat az azt körülvevő hófedte csúcsok között.

Felhő ház
A Cloud House (Felhő Ház) a fehér rozsdamentes acélról kapta a nevét amely az épület tetejét fedi. Ez a szerkezet kapcsolódik az azt körbezáró puha felhőkkel, a ház így igazi csemege lesz a szemünknek.

Felhő ház
A Cloud House valósággá változtatja a funkcióból forma alapelvet. A szerkezet nemcsak magával ragadó, de ez hűti és fűti is egyben a házat. A Cloud House-ban két szint található. Az alapot betonból készítették, így tudtak sík felületet kialakítani a hegyoldalban. A szintek közötti rés érdekes dinamikát teremt.

Felhő ház

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «