fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Férfiasan okos”: LG Watch Sport

0

Az első dolog, amit az LG Watch Sport-tal kapcsolatban a legszembetűnőbb, a karóra mérete: valójában egy hatalmas okoskaróráról van szó. Míg a legtöbb nő csuklóján inkább tűnik egy monstrumnak, de azoknak, akik egy értékes és kissé férfiasabb külsejű darabra vágynak, ami mindent megtesz, ami csak 2017-ben egy okoskarórától elvárható, megéri az érte kiadott pénz.

LG Watch Sport

Az LG Watch Sport Android Wear 2 operációs rendszere jobban hasonlít az Apple watchOS-re. A ”forgó bekapcsológomb” az Apple Watch digitális koronájának otromba másolata, de még így is üdvözölendő kiegészítés az Android Wear-hez.

LG Watch Sport

Az Apple koronájához hasonlóan az LG-n található gombbal is át lehet ugrani az unalmas és ismétlődő ”tapizást” a képernyőn. Csak meg kell tekerni a gombot, az üzenetek vagy értesítések pedig legördülnek. A Watch Sportnak két másik gombja is van, amik gyorsbillentyűkként funkcionálnak. Az üzeneteinket is csekkolhatjuk így, vagy az aznapi időjárást, de akár az edzésprogramunkat is elindíthatjuk vele.

LG Watch Sport

Ha hosszan nyomjuk meg a bekapcsológombot, a Google Assistant tudjuk elindítani, a Google Now sokkal fejlettebb utódját. Mindez rendkívül gyorsan és gördülékenyen működik, a Snapdragon Wear 2100 processzornak köszönhetően.

LG Watch Sport
A kijelző pixelsűrűsége 348 ppi. Mindez egészen átlagosnak tűnik, de ne feledjük, most egy karóra kijelzőjéről beszélünk, amit sokkal távolabbról nézünk, mint egy okostelefont.

LG Watch Sport
Az akkumulátor élettartalma egészen rendben van, ha a kijelző időnként kikapcsol, akkor óránként 4-6 százalékot veszít a feltöltöttségből.
Az LG Watch Sport ára 350 és 380 dollár között mozog.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «