Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Feszültségbevezetés

0

A Kia Motors America az ABB-t választotta a forgalmazói hálózatában telepítendő egyenáramú gyorstöltők beszállítójául, hogy így támogassa Soul EV modelljének bevezetését.

ABB gyorstöltő

ABB gyorstöltő

A Kia, most Észak-Amerikába érkező legújabb, teljesen elektromos modellje, a Kia Soul EV 27 kWh-os akkumulátorral van felszerelve, melynek segítségével a gépkocsi egy feltöltéssel 80-100 mérföldet (130-160 km) képes megtenni. A beruházás első fázisában az ABB gyorstöltő-állomásokat a Kia nyugati parti márkakereskedéseiben telepítik, amelyek ingyenes töltést ajánlanak majd a Soul EV tulajdonosoknak.  Az ABB dokkló állomásai az új autót 15-30 percen belül képesek feltölteni.

A Soul EV tulajdonosai egy RFID kártyára jogosultak, amely hozzáférést biztosít számukra a DC gyors töltőkhöz a Greenlots SKY hálózati rendszerén keresztül. A vezetők a Kia okostelefon-applikációja, vagy a jármű érintőképernyőjének a segítségével könnyen megtalálják majd ezeket a töltőállomásokat.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «