Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Fisker elektromos luxusa

0

A Fisker hamarosan felszámolhatja az akadályokat, és egy funkcionális, futurisztikus elektromos járművet hozhat létre. A Fisker a 2018-asd CES-en mutatta be az EMotion Electric Luxury Sedan és Flexible Solid-State Battery fejlesztéseit.

Fisker EMotion

A szuperautóban öt integrált Quanenergy S3 LiDAR szenzor felel az önvezető funkcióért. Automata sirályszárny ajtók, a „jövő luxus enteriőrje” és további részletek emelték ki a Las Vegasban bemutatott Fisker EMotiont.

Fisker EMotion
A Henrik Fisker emellett bemutatta a szabadalmazás alatt álló Flexible Solid-State Battery-t, ami újraírja, amit az elektromos járművek töltéséről eddig gondoltunk, és 2,5-szer több energiát biztosít az elektromos eszközöknek, mint a lítium-ion. A működő akkumulátort is prezentálták a CES-en, ami fele akkora lesz, mint egy mobiltelefon akkumulátor, 2mm vastagságú, és rengeteg energiát fog tudni tárolni.

Fisker EMotion
Az elektromos autó 650 kilométert tud megtenni, és az összkerék meghajtású EMotion teljesítmény mutatói között szerepel a 260 km/órás maximum sebesség. A jármű érzékeli a környezetét – felismeri és beazonosítja a tárgyakat a valós idejű reagálás érdekében. A Fisker volt az első autógyártó, amely vegán belsőt kínált vásárlóinak – ez az EMotionnél is opció lesz.

Fisker EMotion
A belsőben három, a sofőr felé néző képernyő, töltők és négy okostelefon tárolására alkalmas speciális tartók vannak; a szénszálas középső konzolban további hely van a tabletek és más kiegészítők számára; emellett négy különálló, elektromos állítható elsőosztályú ülés; 27” hajlított hátsó képernyő; négyzónás elektromos állítható színezett tető adja az autó futurisztikusan luxus érzetét.

Fisker EMotion
A Fisker tudósai, beleértve a Sakti3 akkumulátor úttörő korábbi társalapítóját, szabadalmaztatják a rugalmas, kiváló energiasűrűségű akkumulátorokat.

Fisker EMotion
A Fisker akkumulátorának háromdimenziós elektródái lesznek, és a lítium-ion akkumulátorok energiasűrűségének 2,5-szeresével fognak rendelkezni. Az áttörő technológiának köszönhetően drámaian, akár 800 kilométerig növekedhet az egyetlen töltéssel megtehető út, és a töltési idő akár egy percre csökkenhet – gyorsabb lehet, mint megtölteni egy tankot.
A gyártás valamikor 2020 után kezdődhet meg. A Fisker szerint a személyes elektromos eszközök/okostelefonok akkumulátorának gyártása korábban, akár már 2018-ban is elindulhat.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «