Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

FLIZ – pedál nélküli biciklikoncepció

0

Az elmúlt évszázad kerékpárjai egy viszonylag kötött formula alapján készültek: mindegyiknek két kereke van, és egy lábbal hajtható pedál segítségével tudunk haladni vele.

Fliz kerékpárkoncepció

Ez a struktúra egészen a mai napig megmaradt, csupán az anyagok minősége és a technológia terén történtek változások. A Fliz kerékpárkoncepció egy egészen új ötleten alapul: tulajdonképpen lógva utazunk a biciklin, melyet a lábunkkal lökünk előre.

Fliz kerékpárkoncepció
A Flitz a német ‘flitzen’ szóból származik, melynek a jelentése: rohanni, száguldani. Korábban is volt már példa ilyen pedál nélküli kerékpárokra, melyeket a talajon futva hajtottunk, de a Flitz formabontó ezek között is.

Fliz kerékpárkoncepció

A testünket rögzítjük a fémvázhoz, így csak a lábunkkal kell erőt kifejtenünk, a testünk kényelmes pozícióban nyugszik. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Flitz nem helyettesítheti a hagyományos bicikliket, de a városi közlekedést megkönnyítheti.

Fliz kerékpárkoncepció

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «