Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Floridai Polo Club – a földi mennyország

0

Boca Raton, Florida állam egyik legelőkelőbb települése. Nem csoda hát, hogy itt található a nemrégiben felújított Polo Club, ahol minden az üdülők kényeztetéséről szól.

A Polo Club tényleg annyiféle lehetőséget kínál, hogy felsorolni is nehéz. Természetesen nem csak a pihenni vágyók, hanem a sportolni szándékozók is megtalálhatják itt a számításukat.

Boca Raton, Polo Club

A két tükörsima gyepszőnyeggel borított golfpályán kívül, 27 teniszpálya is található a területen. Ezeken a sportpályákon komoly versenyeket is szoktak rendezni, hiszen a feltételek olyan tökéletesen optimálisak.

Boca Raton, Polo Club

Természetesen nem csak szabadtéren, hanem edzőteremben is lehet fárasztani az izmokat. Itt a nagy szaktudással rendelkező személyi edzők személyre szabottan állítják össze az edzéstervet.

Boca Raton, Polo Club

A mozgás után megéhezők aztán a legfinomabb ételek közül válogathatnak. Itt ugyanis a legmenőbb gourmet éttermek várják a vendégeket, ahol a steaktől kezdve a friss sushi-ig bezárólag minden rendelhető.

Sportolás és étkezés után pedig édes a pihenés. A nemrégiben felújított, hipermodern spa részleg masszázzsal, fiatalító pakolással és mindenféle egyéb kezelésekkel várja a felfrissülni vágyókat.

Boca Raton, Polo Club

Természetesen nem akármilyen szakemberek dolgoznak ki. Csakis a világ legjobb, elismert terapeutái tehetik rá kezüket az itt üdülőkre.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «