Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Flottakapitány

0

Ez évben, miután megvásárolta a Cantiere Navale Italia, a Kifaru Yach új egységet nyitott az olaszországi Carraraban, és ahogy az alapítók mesélik, ezzel beléptek a hajógyártók legelitebb köreibe.

A Cantiere Navale Italia, a Kifaru Baby sikere után folytatja a flotta bővítését és most bemutatja az Askari 657 HT 19,9 méter hosszú és 6 méter széles változatát.

Kifaru Askari-657 HT

Ez a gyönyörű példány már az első pillanatban beazonosítható a család tagjaként, akinek karakterjegyei a világhírű tervező, Luva Dini tollából származnak.

Kifaru Askari-657 HT

Egy gyors hajó, extra erős, félreismerhetetlen profillal, a teste pedig teljes egészében Peraluman 5083 H111 alumíniumból készült.

Kifaru Askari-657 HT

A beígért alaprajz egy hatalmas szalont jósol a főfedélzeten, melyet teljesen le lehet zárni mind a 4 oldaláról és könnyen átalakítható belsőséges lakrésszé, saját légkondicionáló egységgel.

Kifaru Askari-657 HT

Kifaru Askari-657 HT

Ha pedig balról megnyitjuk, egy friss, védett életteret kaphatunk, mely egybeér a vezetőfülkével. Az alatta lévő fedélzeten 3 dupla kabin kapott helyet, persze mindegyikhez tartozik külön fürdőszoba, valamint itt található még a csodásan felszerelt konyha is. A negyedik kabinnak külön bejárata van, ez a legénység számára van fenntartva.

Kifaru Askari-657 HT

És ami a teljesítményét illeti, az Askari 657 egy extra erős hajtómű boldog tulajdonosa lesz, mely előreláthatólag 1500 lóerős, s a nagy, áramvonalas hajótestnek köszönhetően a maximális sebessége nagyjából 45 csomó lesz.

Kifaru Askari-657 HT

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «