fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A labdarúgás izgalmasabb, mint a szex!

0

A Nissan az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos globális autóipari partnereként a világ legizgalmasabb labdarúgó kupasorozatának újraindulására időzítve ismertette azon kutatásainak eredményeit, melyben az európai nézők számára a legnagyobb élményt és izgalmakat jelentő momentumokat, játékosokat és csapatokat igyekeztek azonosítani.

Nissan Élményindex 2016

A második Nissan Élményindex felmérés indulásakor az is kiderült, hogy az európai focirajongók nagy része (50%) a Leicester City FC szereplését várja a legnagyobb izgalommal. Az angol klub debütálása okozta lelkesedés ellenére azonban mindössze százból egy szurkoló hisz abban, hogy a csapatnak reális esélye lenne hazavinni a rangos trófeát.
Nissan Élményindex 2016A három legjobb játékosra vonatkozó kérdésnél a felmérés európai résztvevőinek legnagyobb része (55%) a tavalyi BL-döntőt büntetőrúgásával eldöntő, az UEFA által is a legjobb európai játékosnak választott Cristiano Ronaldót jelölték meg. Ronaldo ezzel riválisát, a 2015-ös kedvenc Lionel Messit előzte meg, az FC Barcelona sztárja ezúttal a második legizgalmasabb játékos lett (45%-kal). A harmadik legizgalmasabb játékosnak (33%-kal) a 2016-os EB legjobbjának választott Antoine Griezmann bizonyult.
A mozgalmas nyári átigazolási időszakot követően arra is megkértük a Nissan Élményindex felmérés résztvevőit, osszák meg velünk, mely átigazolásokat találták a legizgalmasabbnak. Az eredmények alapján a szurkolók Álvaro Morata Real Madridba, illetve Gonzalo Higuaín Juventusba érkezését egyenlő arányban (40%) tartották a legérdekesebb átigazolásnak. Ezt szorosan követte (35%-kal) a Bayern Münchent a Borussia Dortmundért elhagyó Mario Götze átigazolásának híre.

Nissan Élményindex 2016

Ami a most kezdődő évadra szóló várakozásokat illeti, az európai szurkolók az FC Barcelona diadalát tartják a legvalószínűbbnek (23%) a nagy rivális Real Madrid fölött (19%) a jövő júniusi BL-döntőben Cardiffban.
Míg a 2015-16-os Nissan Élményindex eredményei szerint Európában a focit még a szexnél is izgalmasabbnak tartják*, az új BL-szezont megelőző kutatás arra világított rá, hogy az UEFA Bajnokok Ligájában aratott győzelem jóval felvillanyozóbb (29%-os eredmény), mint egy eljegyzés (16%), a diploma megszerzése (24%), vagy a munkahelyi előléptetés, illetve fizetésemelés (21%). Tízből egy válaszadó inkább saját gyermekének születéséről maradna le, mint egy BL-meccsről.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «