Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

For Sale – Eladó egy csöndes utahi otthon

0

Ha valaki szereti a csöndet és a természetet, akkor ez az Oakley-ben (Utah állam) található ház az 57 hektáros telekkel, a hangszigetelt mozi termével és a golf-szimulátorával igazán jó választás lehet.

A ház a világ negyedik legnagyobb mozi hálózata, a Cinemark vezérigazgatójáé, Alan Stock és felesége Cheri tulajdonában van. Stock még 2007-ben vásárolta a telket, mert beleszeretett a hegyekbe és a túraútvonalakba, de csak 2010-ben kezdődtek el az építkezések, amik 2013-ig tartottak. „Voltak más tulajdonaim is a környéken, de egyszerűen szerettem volna egy darab földet” – nyilatkozta Stock a The Wall Street Journal riporterének.
A nappali: a házat elsősorban hétvégenként használják, ezért annak berendezésnél olyan valamit szerettek volna alkotni, ami nem túl modern, és ami egy kicsit időtálló hangulatot áraszt.

Az 1200 négyzetméteres alapterületű házban négy hálószoba, négy teljes és két fél fürdőszoba található a földszinten, de az épület mellett álló apartmanházban is van egy teljes méretű fürdőszoba. A ház alagsorában pedig egy mozi, egy golf szimulátor, egy játékterem és egy céllövő gyakorlótér szolgálja a ház urának és vendégeinek a kényelmét. „Kicsit pihentetővé akartuk tenni az ott tartózkodásunkat” – jelentette ki Stock mosolyogva.

A hálószoba és a belőle nyíló fürdő- illetve gardrób. A „szomszédban” egy edzőterem és egy feszített víztükrű medence is található. A földszinten található hangszigetelt moziterem, az 54 éves Stock védjegye, a korábban az olajszakmában utazó házigazda ugyanis most a filmiparból él.

A ház egyébként nem csak nappalikban bővelkedik, de van egy háromállású fűtött garázs a ház földszintjén, egy hat autó befogadására alkalmas fűtött garázs az alagsorban, de egy két autós, szintén fűtött garázs található még a vendégházban is.

Alan Stock, kertje

A a kertben pedig egy természetes patak csobogásában gyönyörködhetnek a ház lakói és vendégei.

Talán mondani sem kell, hogy a kertben pedig egy természetes patak csobogásában gyönyörködhetnek a ház lakói és vendégei. Ha ezek után valaki kedvet kapott rá a ház eladó, kikiáltási ára pedig 9 950 000 dollár.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «