Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ford Edge mozijában Mads Mikkelsen játssza a főszerepet

1

A Ford Motor Company nemrégiben mutatta be új rövidfilmjét, amely az új Ford Edge modellhez készült; a film főszereplője Mads Mikkelsen, akit a Doctor Strange és a hamarosan érkező Rogue One: A Star Wars Story című alkotásokból is ismerünk.

Mads Mikkelsen és a Ford Edge

Mads Mikkelsen

A GTB (a Ford globális reklámügynöksége) által írt és a RSA Films által készített Le Fantôme alapötlete, hogy Mikkelsen egy párt üldöz, akik éppen új életet kezdtek egy tanúvédelmi program segítségével – ám egy feltűnő Edge SUV-val járnak.

Mads Mikkelsen és a Ford Edge

Mads Mikkelsen – La Fantome

A Horvátországban forgatott filmben Barbara Steele is játszik, aki a ’60-as évek gótikus horrorjaiban vált híressé. A rendező Jake Scott, akinek nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Mallory szerint a világ, valamint a Rolling Stones, a Radiohead és a R.E.M. számos videoklipje.

“Ahogyan európai zászlóshajónk, az új Ford Edge, úgy a Le Fantôme című rövidfilm is a kiemelkedő alkotás. Mads Mikkelsen és James Scott tökéletes moziélményt teremtenek, amely ugyanolyan kifinomult hangulatot sugall, mint maga az autó,” vélekedett Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «