Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ford “kárpit fashion”

0

Az új Fordokban használatos üléshuzatok csillogó környezetben keltek új életre, hiszen anyagukból káprázatos divatkollekció született.

Az üléshuzatokat (és persze más, az autókban és azok gyártási folyamataiban használt anyagokat, sőt hulladékokat) fiatal, feltörekvő európai és ázsiai divattervezők alakították át ruhákká, dzsekikké és ingekké a The Redress Forum: Ford Design Competition felhívására.

Ford divat

A Hongkongi Divathét alkalmával megrendezett eseményt a fenntartható divatcikkekre szakosodott Redress szervezte, és a verseny fő motívumaként a fenntartható tervezést jelölte meg – mind az autók, mind a divat világában.

Ford divat

A megmérettetésen a Ford által szponzorált 2014/15-ös EcoChic Dizájn Verseny tíz döntőse vett rész, köztük dán, francia, svéd és brit tervezők. A svéd Amandah Andersson a Mondeo és Kuga üléshuzataiban használatos filcből és textillel segített megalkotni a győztes pályaművét – alig három óra leforgása alatt.

Ford divat

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «