fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Eladó Drakula háza

0

Négymillió 197 ezer dollárért (942 millió forint) árulják a Drakula gróf megszemélyesítésével világhírűvé vált Lugosi Béla Hollywood Hills-i házát – adta hírül nemrégen  a Realty Today.

Az 1924-ben épült, vörös téglás, Castle La Paloma nevű épület 1937 és 1941 között állt a Blaskó Béla Ferenc Dezső néven anyakönyvezett, a bánsági Lugoson született színész tulajdonában.

Bela-Lugosi-Castle-La-Paloma-Swimming-PoolAz 1115 négyzetméteres lakóterületű, gerendás mennyezetű, mahagóni ajtós, palatetős ingatlan 2011-ben 2 millió 250 ezer, tavaly nyáron pedig 2,6 millió dollárért cserélt gazdát.

Lugosi volt otthonában öt hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba, valamint egy bálterem méretű nappali, egy étkező, egy könyvtár és egy cselédszárny is van. Egy nagy, feszített víztükrű medence és egy fürdő is tartozik hozzá.

A színész 1941-ben egy másik házba költözött, abban 1952-ig élt. Ez az épület volt a kedvenc otthona, de ez – a most eladásra kínálttal ellentétben – nem maradt fenn.

Lugosi Béla 1956 augusztusában, elszegényedve hunyt el.

(MTI)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «