Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Futócipő halhálóból

0

Az Adidas partnerséget kötött a „Parley for the Oceans” nevű kezdeményezéssel, amelynek célja, hogy felhívják a figyelmet az óceánok szépségeire és megóvásuk fontosságára. Ezt az együttműködést egy olyan koncepció-lábbeli elkészítésével ünnepelték meg, amelynek elkészítéséhez kizárólag óceánból kihalászott műanyagot használtak.

A fonalak és szálak alapanyagául különböző hulladékok és illegális kopoltyúhálók szolgáltak, amiket egy 110 napos expedíció során gyűjtöttek össze Nyugat-Afrika partjainál.

Adidas ecocipő

Ez az egész projekt új lehetőségeket nyit az innovatív anyagok felhasználásának területén, ráadásul kiváló minőségű termékeket tudnak gyártani sportolók számára.

Adidas ecocipő

Legfontosabb célunk, hogy felhívjuk a közvélemény figyelmét az óceánok tisztaságának megóvására, és hogy új együttműködéseket hozzunk létre, amelyek segíthetnek nekünk ebben. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos a környezetszennyezés elleni fellépés – magyarázta a Parley for the Oceans alapítója.

Adidas ecocipő

Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan vállalat, mint az Adidas csatlakozik hozzánk. Immáron közösen igyekszünk elérni a céljainkat.

Adidas ecocipő

Az ehhez hasonló kreatív ötletek és megoldások segítségével be tudjuk bizonyítani, hogy az óceánból „nyert” műanyagot valami igazán menővé lehet alakítani.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «