Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Futurisztikus Avalon léghajó: EOS

0

Az Avalon EOS léghajó koncepciót azért tervezték, hogy zéró károsanyag-kibocsátással, egy távirányítású léghajót alkossanak meg. A modell számos feladatra alkalmas lehet. Motorjának rendkívül halk működése lehetővé teszi, hogy sűrűn lakott területek felett is közlekedhessen.

Avalon Eos léghajó

A léghajón kívülről számos nagyfelbontású kamerát helyeztek el. Ezek felvételei segítségével a rendőrség felülről betekintést nyerhet számos olyan esetbe a közúti közlekedésben, amire korábban nem volt lehetősége. A léghajót ezenkívül önvezető funkcióval is ellátták, aminek segítségével napi 24 órában is közlekedhet, a működtetési költségek minimalizálásával.

Avalon Eos léghajó

Hatalmas méretének köszönhetően az EOS alkalmas reklámok elhelyezésére is. A léghajó mentőakció során is hasznos lehet, hiszen extrém időjárási körülmények között is alkalmas működésre, és a nagyfelbontású kamerák megkönnyíthetik a keresést.

Avalon Eos léghajó

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «