fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A G, ami E

3

A Kreisel és maga Schwarzenegger rántotta le a leplet a 483 lóerős, 190 mérföld hatótávú teljesen elektromos G-osztályról.

Kreisel elektromos G-osztálya

A Mercedes-Benz G-osztály talán nem a legjobb példája a zöld autóknak, de köszönhetően az osztrák, akkumulátorokra specializálódott Kreisel Electric csapatának, talán egy kicsivel zöldebb lett a kategória.

Kreisel elektromos G-osztálya

A Hahnenkamm síversenyen maga Arnold Schwarzenegger is megjelent, hogy a céggel együtt lerántsa a leplet a teljesen elektromos G-osztályról, ami talán a legmeggyőzőbb off-road 4×4-es lehet a piacon.

Kreisel elektromos G-osztálya
A 80 kWh-s akkumulátor súlya ugyan 510 kg, de 483 lóerőre képes, hatótáva pedig 300 km, maximális sebessége 183 km/h, nulláról százra pedig 5,6 másodperc alatt gyorsul fel. Belül nem sok mindenen változtattak, csak annyit, ami az elektromos meghajtás miatt szükséges.

Kreisel elektromos G-osztálya

Ha az akkumulátorszint kezd csökkenni, akkor a 150 kWh-s, gyorsan töltődő technológiának köszönhetően 25 percen belül már 80%-ra fel is töltődik a rendszer.

Kreisel elektromos G-osztálya
A kategória szerelmesének számító Schwarzenegger nemcsak az arcát adta a projekthez, de a Kreisel elmondása szerint maga a színésszel történő beszélgetések inspirálták az elektromos G osztály megvalósulását. Arnolddal vagy nélküle, úgy tűnik a korábbi próbálkozások után a Kreisel megtalálta a saját útját a G-osztállyal.

A Terminátor elmondása szerint egy régi álom vált valóra számára, a tesztvezetést élvezetesnek írta le, és reméli Kaliforniában is lesznek további fejlesztések. A hírek szerint a színész a jövőben is részt szeretni venni a projektben, a dél-kaliforniai Kreisel csapattal karöltve.

Kreisel elektromos G-osztálya
Bármennyire lelkes a csapat és Schwarzenegger is, a Kreisel nem tervezi a sorozatgyártást, csupán ízelítőül szánja a nagy autógyártók számára.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «