Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

G12H – egy bivalyerős elektromos bicikli

0

A Greyp G12S igazi szörnyeteg volt, de nem városi használatra tervezték. Most a gyártó picit lekerekítette az éleket az új, G12H elektromos modellnél, mely akár 240 kilométert is képes megtenni az új akkumulátorral. Persze ez sem volt ingyen, hiszen ehhez elődje 70 km/órás csúcssebességét kellett beáldozni.

Greyp G12H

A Greyp megpróbálta mindkét világot ötvözni ebben a kerékpárban. A G12S power mód off-road szórakozásra való, az utcai módban pedig maximális sebességét 25 km/órára limitálták, így már az EU-s szabályozásoknak is megfelel.

Greyp G12H

Greyp G12S

A kerékpárról az Intermot keretében rántották le a leplet, és annyi biztos, hogy többre tervezték annál, minthogy naponta kétszer megjárjuk vele ugyanazt az utat a munkahelyünk és a lakásunk között. 45 km/órás csúcssebességével és 4kW-os motorjával pont olyan kategóriába esik a kerékpár, mikor még épp nem számít mopednek, tehát a tulajdonosok számára óriási könnyebséget jelentenek a kategóriára vonatkozó szabályozások.

Greyp G12H

Az akkumulátor teljesítménye kétszerese a G12S modellének, ami a megtehető távolságon is érződik. Az újratöltés pedig csupán 80 percet vesz igénybe. Külsőre a két bicikli szinte ugyanúgy néz ki, de az új Supernova fényszóró sokat segít a városi közelekedés során, és az G12H csomagtartója is fontos plusz.

Greyp G12H

A kerékpár elődje nyomdokain jár, hiszen ujjlenyomatolvasóját is örökölte, amivel a különböző vezetési módok között lehet váltogatni, de egyedi beállításokat is létrehozhatunk így.

Greyp G12H

A Greyp még nem jelentette be hivatalosan a G12H árát, de valószínűleg a G12S kategóriájába fog esni, tehát 9 ezer dollár, azaz 2,5 millió forint körüli összegre számíthatunk.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «