Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Gáláns gratuláció a Mercitől a BMW-nek

0

Mint ismeretes, a BMW nemrégiben ünnepelte a 100. évfordulóját. Ennek apropóján számos poénos pengeváltás volt látható a világhálón, mely elsősorban a Mercedes-Benz és a bajorok közötti rivalizásálást volt hivatott demonstrálni. De szerencsére volt egy sokkal szimpatikusabb oldala is a dolognak. Íme!

A Mercedes egy nagyvonalú újsághirdetésen keresztül kívánta kifejezni elismerését a nagy konkurencia számára. A két német autógyártó közötti rivalizálás teljesen természetes. Mindenki pontosan jól tudja, hogy hosszú évtizedek óta folyik a konkurenciaharc. Most azonban mégis sikerült „elásni a csatabárdot.”

100 éves a BMW

A Mercedes által közzétett hirdetés szövege: Köszönjük a 100 évnyi versenyt. Ezenkívül pedig a BMW alkalmazottait is meghívták a Mercedes-múzeumba. Március 8. és 13. között minden BMW-dolgozó ingyenesen léphetett be a szentélybe.

100 éves a BMW

Sőt, ha bárki BMW-el érkezett a múzeumba, annak biztosítottak egy tökéletes parkolóhelyet az épület közvetlen közelében.

100 éves a BMW

Az egyedülálló kiállítás végigkalauzolja a látogatókat az automobilok teljes történelmén. Nos, ha van két autómárka a világon, amelyek kivették a részüket az elmúlt 100 év autóipari fejlesztéséből, akkor azok a Mercedes és a BMW.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «