Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Genfi Autószalon 2016 – Nissan

0

Az idei Genfi Autószalonon a Nissan fejlett technológiája és jövőbeli fejlesztései állnak majd a figyelem középpontjában. A Nissan először mutatja be Intelligens Mobilitás jövőképét, és a standon – Európában elsőként – bemutatkozik az IDS tanulmányautó. De a japán márkánál már láthatjuk az önjáró ’Piloted Drive’ technológiát és a prémium stílus teljesen új szintjeit felsorakoztató ’Premium’ crossover-tanulmányokat is.

Az IDS tanulmányautó a Nissan Intelligens Mobilitás jövőképét testesíti meg, amely elsőként a Genfi Autószalonon mutatkozik be Európában. Az IDS tanulmányautó minden más látnivaló elől ellopja a rivaldafényt magasan fejlett EV technológiájával, kiemelkedő aerodinamikai teljesítményével, lélegzetelállító gyorsulásával és kifinomult mesterséges intelligenciájával.

Nissan IDS

A komplex érzékelőrendszer és mesterséges intelligencia segítségével egy lépéssel közelebb kerülünk a balesetmentes autózáshoz

A vezető és autója közötti kapcsolatot forradalmasító tanulmányautó újabb bizonyítéka, hogy a Nissan továbbra is az autóipari technológiák élvonalában áll: gyakorlatias, a való világban is helyt álló megoldásokat fejleszt az önjáró technológiára építve. Az innováció élményét kínálja mindenki számára.

Nissan IDS

Az önjáró technológiával készülő, forgalomban is használható bemutatóautók már 2016-ban megjelennek Európában

Erre keresve sem találhatunk jobb példát a Nissan Qashqainál. A Nissan díjnyertes crossoverének 2017-ben érkező továbbfejlesztett verziója a gyártó első önjáró technológiával felszerelt modellje lesz európában.

Piloted drive

A Nissan zászlóshajójának számító sunderlandi gyárban készülő továbbfejlesztett Qashqai tartalmazza majd a ’Piloted Drive 1.0’ rendszert, melynek segítségével az autó nagy forgalomban is képes lesz emberi beavatkozás nélkül az önálló egysávos közlekedésre.

Piloted drive

Az önjáró ’Piloted Drive’ technológiát és a prémium stílus teljesen új szintjeit felsorakoztató Nissan a Genfi Autószalonon mutatja be új, ’Premium’ crossover-tanulmányait is.

’Premium’ crossover

A Nissan látványos, különleges változatban mutatta be két legnépszerűbb crossoverét, a Qashqait és az X-Trailt. A jelenlegi modellekre építve a Nissan azt szerette volna feltérképezni, hogy a dinamikusabb és prémium kialakítással hogyan teheti még vonzóbbá díjnyertes crossovereit.

 

A Nissan formanyelvének speciális anyaghasználattal való kifejezése mindkét modell esetén tovább növeli a prémium Nissan crossoverek vonzerejét. A városi élmények koncepciójára építő modellek megvalósítása egyedi, és mindkettő más-más karakterű ügyfelek számára vonzó.

Ráadásként, a Qashqai Premium tanulmányautóban megtalálható az új ‘Piloted Drive 1.0’ rendszer – a Qashqaiban 2017-ben debütáló technológia.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «