fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Gennaro Contaldo egy MINI-ben

0

A világhírű olasz sztárséf és étteremtulajdonos, Gennaro Contaldo budapesti látogatása során egy MINI Clubman-nel utazott.

Gennaro Contaldo egy MINI Clubman-nel

Gennaro Contaldo

A világhírű olasz sztárséf és étteremtulajdonos, Gennaro Contaldo, Jamie Oliver mentora novemberben látogatást tett a budapesti Jamie’s Italian étteremben, hogy személyesen is találkozhasson az idén májusban megnyitott üzlet sikeres csapatával. Az idén 67 éves Gennaro Contaldo a gasztronómia egyik ikonikus alakja.

Gennaro Contaldo egy MINI Clubman-nel

Jamie Oliver és Gennaro Contaldo

Már 8 éves korától érdekelte a főzés és az olasz konyha világa. Az Amalfi-part kis falujában, Minoriban nőtt fel, ahol édesapját vadászútjaira, míg édesanyját helyi gyógynövénybeszerző sétáira kísérte el. A 60-as évek végén Nagy-Britanniába költözött, ahol kezdetben az antik kereskedelemmel foglalkozott, majd egy idő után úgy érezte, nem tud ellenállni az amalfi-parti konyha hívásának. Gasztronómiai karrierje a St. Johns Wood-i éttermekben indult el, de az igazi fordulópontot az Antonio Carluccio Neal Street-i éttermében eltöltött idő hozta meg számára.

Gennaro Contaldo egy MINI Clubman-nel

Antonio Carluccio, Gennaro Contaldo

Antonio-val életre szóló barátságot kötött, számos tv-szereplésüket, önálló, nagy sikerű tv-műsorok követték a BBC-n. 1999-ben Passione néven saját éttermet nyitott, majd a 2000-es évektől folyamatosan több szakácskönyvet jelentetett meg, melyekben mindig az olasz ízek és a főzés szenvedélye álltak a középpontban. Ezidáig összesen öt könyve jelent meg, a legutóbbi éppen 2016-ban.

Gennaro Contaldo egy MINI Clubman-nel

Jamie Oliverrel a 1990-es évek során találkozott és kötött barátságot. Ma, Gennaro Contaldo a brit sztárséf mentora, aki világszerte folyamatos tanácsadással, személyes jelenléttel és szakmai támogatással segíti a Jamie’s Italian éttermek működését. A 2016 májusában Budapesten megnyitott Gennaro Contaldo egy MINI Clubman-nel Jamie’s Italian-ben tett őszi látogatása is a magyar csapat megismeréséről szólt. Szenvedélye, stílusa, jó tanácsai valódi motivációt jelentenek az étterem teljes személyzete számára. A novemberi látogatás egy különleges ebéddel indult, ahol a sajtó képviselői kérdezhették Gennarot a terített asztal körül ülve, majd a vérbeli olasz sztárséf legutóbbi szakácskönyvét dedikálta a budavári egységben.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «