Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

GogglePal – dermesztő újdonság

0

A „GogglePal” egy sí szemüveghez rögzíthető kütyü, amely a kibővített valóság élményét nyújtja felhasználói számára.

A kis headset két darabból áll, amelyek biztonságosan, mágnes segítségével rögzíthetőek bármilyen lencséhez, illetve egy vezérlő egységből, amely a szemüveg szíjához kapcsolódik.

Okos síszemüveg

A beépített giroszkópnak hála a „GogglePal” a valós idejű sebességünket és a lejtőn megtett távolságunkat is jelzi.
A szilícium-völgyi vállalat négy különböző modellt kínál a vásárlóknak. A „sport” változat méri a sebességet, vertikális süllyedést, gyorsulást, levegőben töltött időt, forgást, elégetett kalóriák számát, sőt még üzeneteket is képes megjeleníteni.

A fejlettebb és drágább modellek mindezt navigációval és különböző, síelés vagy snowboardozás közben űzhető játékokkal (például kincsvadászat, amelynek célja, hogy „elkapjuk” az elénk vetített kincseket) fejelik meg.

okos síszemüveg

A vezérlőegység gond nélkül csatlakozik okostelefonokhoz, bluetooth 4.0-án keresztül és 8 óra hosszáig bírja egy feltöltéssel. Az applikáció iOS változata ingyenesen letölthető. A „GogglePal” lehetővé teszi azt is, hogy barátaink –miután ők is beszereztek egy ilyen kütyüt – csatlakozzanak hozzánk, navigáció segítségével megtaláljanak minket, üzeneteket küldjenek vagy éppen megpróbáljanak elverni minket a kincsvadászatban.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «