Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

GolfBoard – az elektromos golfroller

0

A golf kicsit olyan, mint a pizza, még ha rossz is, akkor is egészen jó. Egy kellemes séta a szabad levegőn játékszenvedéllyel kombinálva. De mi van akkor, ha nem akarunk sétálni? Hát igen erre találták ki az elektromos golfautókat, mostantól azonban van egy kisebb, szórakoztatóbb és talán praktikusabb alternatívája is a nagy, böhöm golfautóknak.


A megoldás neve: Golfboard. A kis elektromos golfroller pedig 2014-ben elnyerte a legjobb új termék kitüntető címét a PGA Merchandise Show-n.

Golfboard, golfroller
A gördeszka, vagy roller és egy golfautó ötvözete a GolfBoard négykerékmeghajtású, így a csúszásmentes abroncsokkal rendelkező kis jármű kifejezetten ügyesen mozog a füves területeken.

Golfboard, golfroller

A többi elektromos járműhöz hasonló akkumulátorokkal rendelkező 10 mérföld/órás (16 km/órás) maximális sebességre képes, 250 font (112.5 kilogramm) teherbírású kis golfrollerrel pedig egy feltöltéssel gond nélkül abszolválható egy 18 lyukas golfpálya.

A tervezők szerint a GolfBoard karbantartási igénye minimális, miközben a boldog tulajdonos hosszú élettartammal számolhat, így évekig élvezheti majd a 6500 amerikai dollárba kerülő kis elektromos golfroller által nyújtott kényelmet.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «