Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A GoPro legújabb akciókamerája a Hero7 Black

0

Akciókamerák, figyeljetek – a GoPro bejelentette legújabb csúcsmodelljét, a Hero7 Blacket. A cég szerint a kamera új HyperSmooth funkciója olyan videó stabilizációt biztosít, amihez normál esetben egy külön eszközre volna szükség.

GoPro Hero 7 Black

A GPS-szel felszerelt Hero7 Blacknek 2 hüvelykes érintőképernyője van, 4K/60fps felbontású videókat készít (a 12 MP-es állóképek mellett), vízálló a ház nélkül 10 méter mélységig, és képes élőben közvetíteni a Facebookra. Time-lapse, valamint 1080p/240fps 8x slow motion felvételeket is tud csinálni, plusz a felhasználók digitálisan tudják a videót címkézni, és akár kéz nélkül is lehet vele képeket készíteni a 16 különböző hangutasításnak köszönhetően.
Emellett van egy Super Photo mód ami HDR-re is képes, helyi hangtérképet és zajcsökkentést alkalmaz az állóképek készítése során, amely bármilyen fényviszonyban lehetséges.


És igen, van benne egy 3 tengelyes Hyper Smooth videóstabilizátor funkció, amely digitálisan veszi ki a rázkódást – az optikai stabilizáció (amit egy gimballal lehetne elérni) általában azt, amit előnyben részesítenek, mivel jobb minőségű képeket eredményez.
A Hero7 Black már kapható világszerte, az ára 400 dollár. Kapható belőle egy 300 dolláros 4K/30fps/10MP Silver modell is, amelyből hiányzik a Hyper Smooth, az élő közvetítés és a 8x slow-motion funkció, továbbá a 200 dolláros 1080p/60fps/10MP White modellben a fentieken kívül GPS sincs.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «