Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Gorilla üveggel a repedések és karcok ellen

0

Az okos kütyüinket a töréstől és karcolódástól védelmező Gorilla Glass immáron az ötödik generációnál tart.

Gorilla Glass SR+

Az új Gorilla Glass 5 elvileg már biztos garanciát nyújt egy másfél méteres zuhanás után. A legtöbb okostelefont is Gorilla Glass védi a sérülésektől, hiszen a berepedt vagy megkarcolt képernyő minden tulajdonos rémálma. A Corning által fejlesztett Gorilla Glass SR+ viszont már inkább az okosórák védelmére lett tervezve.

Gorilla Glass SR+

És mivel az órák a csuklónkra vannak rögzítve, kevéssé kell attól félteni őket, hogy leesnek. Éppen ezért az SR+ inkább a mindennapi viselet következményei ellen óv, mint például a hajszálkarcok.

Gorilla Glass SR+

A Corning elmondása szerint az új Gorilla Glass SR+ 70%-al jobban ellenáll az ütéseknek, mint egyéb hasonló anyagok. Teszi mindezt úgy, hogy a láthatóságot nem rontja, sőt! Az ilyen üveggel védett okosórák láthatósága napfényben is tökéletes.
Ha minden a tervek szerint halad, a vezető világmárkák az év végétől kezdve kezdhetik majd el használni termékeikben az új Gorilla üveget.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «