Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Görögdinnyéből italos hordó

0

Néhány egyszerű lépéssel könnyedén hordót varázsolhatsz egy görögdinnyéből, majd a kedvenc italoddal töltheted fel a következő buli vagy kerti party alkalmával.


A görögdinnyét nem csak megenni lehet – akár italokat is felszolgálhatsz benne!
Ez egy görögdinnye. Ez egy hordó. Vagyis mindkettő! Ha épp egy BBQ partyra készülsz, mindenképp ki kell próbálnod ezt az ötletes trükköt a kedvenc nyári frissítőd felszolgálásához. (De legalábbis muszáj egyet szervezned csak azért, hogy kipróbálhasd ezt a szuper ötletet!)

Party hordó dinnyéből
Először is szükséged lesz egy görögdinnyére (nyilván). Próbálj meg olyat választani, amelyiknek az alja viszonylag lapos, így magától is egyenesen fog ülni. (Ha nem találsz ilyet, még mindig beleültetheted egy tálba.) Vágd le a tetejét. Akár egyenesen is vághatsz, vagy akár cikkcakkosan is.

Party hordó dinnyéből
Kanalazd ki a görögdinnye húsát. Egy fagylaltkanál tökéletes lehet erre a célra. Tegyél félre valamennyit, vagy az egészet, hogy hozzá tudd adni a party puncshoz. Egy papírtörlővel törölgesd meg a görögdinnye/vadiúj hordód belsejét.

Party hordó dinnyéből
Helyezd rá a csapot (akár az Amazonon is találsz). Ne csinálj nagyobb lyukat a dinnye héjába, mint amekkora a csap, hiszen így fog biztonságosan illeszkedni. Csavard be a csapot, és rögzítsd a másik oldalon az anyacsavarral.

Party hordó dinnyéből
Mielőtt beleöntenéd az italt a dinnyébe, töltsd meg vízzel, hogy biztosan sehol sem ereszt-e. A dinnyét beleöltetheted egy az aljánál kisebb tálba, így lesz egy kis emelvénye.

Party hordó dinnyéből
Már csak annyi van hátra, hogy megtöltsd az általad kiválasztott itallal a görögdinnyét – akár limonádé, ice tea, egy gyümölcsös koktél vagy puncs is kerülhet bele!

Party hordó dinnyéből

Egy kis alkohollal megbolondított görögdinnye puncshoz nem is kell mást tenned, mint összeturmixolni a dinnye darabokat némi vodkával, lime-mal és mentával. Még némi pezsgő is kerülhet rá, és voilá! Már csak el kell fogyasztani.

(tablespoon.com)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «