Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

GoSun Fusion – hybrid napelemes sütő

0

A GoSun napelemekkel működő sütői már évek óta rendkívül népszerűek a túrázó, kempingező és természetkedvelő emberek körében. A napelemes energiaellátással csupán egy baj van: éjszaka hiába próbálkozunk vele sütni, nem fog működni.

GoSun Fusion

A GoSun új hybrid napelemes sütőjét ezért úgy tervezték, hogy akár éjjel-nappal is képes legyen sütni. A GoSun Fusion ugyanazon az elven működik, mint a cég többi modellje. Az ételt gyakorlatilag a nap sugarai sütik meg speciális parabola-szerű prizmákon keresztül. A GoSun sütőivel akár felhős, vagy hidegebb napokon is tudunk sütni, azonban éjszaka már hiába próbálkoztunk vele. Mostanáig.

GoSun Fusion

Az új modell, a GoSun Fusion egy hybrid változata az előbbiekben bemutatott sütőnek, mivel tartalmaz egy elektromos fűtőpanelt is. Ennek működtetéséhez azonban szükségünk van 12 Voltra, melyet például egy személyautó akkumulátora tud számunkra szolgáltatni. A GoSun-tól kiegészítő extraként vásárolhatunk azonban összecsukható napelemet is, mellyel gond nélkül működtethető a GoSun Fusion sütőnk.

GoSun Fusion

A GoSun Fusion valamivel nagyobb méretű, mint a cég korábbi termékei, de még így is könnyedén magunkkal vihetjük akár túrázás alkalmával is. Összecsukott állapotban 58.2 x 21.3 x 21.3 cm és csupán 4.5 kg a súlya.

GoSun Fusion

Az első megrendelők csupán 299 dolláros áron juthatnak majd hozzá Kickstarteren a GoSun Fusion modellhez, ehhez hozzáadódnak az opcionálisan választható kiegészítők árai. Ha minden a tervek szerint halad, következő áprilisban kezdődik majd a termék szállítása.

GoSun Fusion

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «