fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Graffiti óra

0

A TAG Heuer svájci óragyár provokátor művésze, Alec Monopoly ismét akcióba lendült. A világhírű utcai graffiti művész két új modellt tervezett a Forma 1-es és Carrera modellcsaládhoz.

Alec Monopoly Special Edition

Alec Monopoly személyazonossága ismeretlen, arcának egy részét mindig eltakarja, ezért leginkább csak munkái alapján azonosítható be. A művész védjegyéhez tartozik a Monopi nevű kis jóságos bankár figura, mely eddig számtalan helyen feltűnt már. Ezúttal két óra modell számlapján találkozhatunk vele a TAG Heuer jóvoltából. A Forma 1 és Carrera modelleken látható alak piros, arcát eltakaró kendőt visel: egyszer egy órával a kezében, máskor pedig pénzt dobálva. Az azonnal beazonosítható számlapokon a művész szignója is megtalálható sárga, kék és piros színekben.

Alec Monopoly Special Edition
A Forma-1-es modell 41 milliméteres tokkal, műanyag szíjjal és rozsdamentes acélból készült, 60 másodperces lünettával érhető el. Az óra fekete tónusa remekül kiemeli a művészi számlapot. A Carrera esetén más szemszögből közelítették meg a kialakítást: a szembetűnő ALEC logó a zafír hátlapon helyezkedik el, amelyen keresztül látható az órában elhelyezkedő TAG Heuer Calibre Hauer 01 szerkezet.

Alec Monopoly Special Edition

Ez a stílusos 43 mm-es kronográf csiszolt, rozsdamentes acél tokkal és szíjtartó fülekkel, valamint H-alakú rozsdamentes szíjjal rendelkezik. Az ikonikus tachymeter skálával ellátott rögzített lünetta fekete kerámiából készült.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «