Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Gran Torino – Batmobile a tengeren

0

A Tajvani Hyperlien Yacht bemutatta legújabb gyöngyszemét, ami egy igazi modern klasszikus, a Gran Torino jachtjukat ugyanis olyan klasszikus sportautók inspirálták, mint amilyen a Batman: Kezdődik! című film Batmobile-ja.

Az elegáns hajótest és a fedélzeten alkalmazott fa borítás révén a Modern Classic Gran Torino jacht egy igazi retro luxus motorcsónak, amely stílusában a gyártó szerint az 1970-es évek sportautóira hajaz.

Gran Torino

„Örökölte a Hyperlien géneket, olyan, mint egy MINI, kívül kicsi, belül azonban sokkal tágasabb. Akkora hely van benne, mint egy 52 láb hosszú hajóban, pedig csak 46 láb hosszú” – nyilatkozta Janus Huang a Hyperlien Yacht igazgatója.

Gran Torino

Ha valaki látta a Batman: Kezdődik! És a Sötét lovag című filmek lenyűgöző Batmobile-ját, amit csak hason fekve lehet vezetni támadó helyzetben, annak nem lesz szokatlan az a megoldás, hogy a Modern Classic Gran Torino kormánykerekének felemelése esetén a padlóból bújik majd elő a szófa, az asztal és a bárszekrény a jacht utasterében.

 

A kormánykeréken található gomb segítségével egyébként a bútorzatot el is tüntethetjük, ami nem csak, hogy nagyobb teret biztosít a számunkra, de még a bútorokat is védi a környezet viszontagságaitól, a naptól és az esőtől.

Gran Torino

A 14,03 méter hosszú jacht két kabinjában 6 fő elszállásolására van lehetőség, akik kényelméről kicsi, de teljes értékű konyha is gondoskodik. A 850 000 dollár induló árú Modern Classic Gran Torino leendő tulajdonosai pedig számtalan kiegészítő közül választhatnak, így elektromos napellenzőt is kérhetnek, de az alap két darab 455 lóerős Caterpillar C7 ACERT erőforrás helyet is választhatnak nagyobb, 568 lóerős motorokat (Caterpillar C9 ACERT). Az otthonos beltér és a komoly teljesítmény mellett a gondtalan utazásról pedig az 1200 literes üzemanyag tank és az 500 literes víztartály is gondoskodik.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «