fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Grand Bleu luxus karórája

0

A kivételes külsővel rendelkező De Bethune karórák sosem hagyják cserben érzékeinket. A De Bethune márkanevet mindig modern, egyedi hozzáállásáról ismertük.

DB28 GS Grand Bleu

Ebben az évben azonban kiléptek a komfortzónájukból a tervezők és bemutatták első búvárórájukat. A DB28 GS Grand Bleu továbbra is a márkára jellemző minőséget képviseli, azonban egyedi funkciókkal bővült.

DB28 GS Grand Bleu
Az időt természetesen a víz alatt is leolvashatjuk, függetlenül a fényviszonyoktól. Ahhoz, hogy ennyire nagy fényerőt el tudjunk érni, egyszerűen csak meg kell nyomnunk a hat óránál található kapcsolót, amely egy forgó kerék beindításával elég energiát termel a számlap megvilágításához.

DB28 GS Grand Bleu
A 44 milliméteres titán óratok 100 méterig vízálló. Az óra 400 alkatrészből áll, és akár öt napig is jár egy felhúzással. Két szíjjal rendelhetjük meg, az egyik gumiból, a másik pedig bőrből készült. Az óra ára 85 ezer svájci frank.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «