Gravíroztasd a pezsgősüveged

0

Az LVMH által működtetett Clos19 webshopsaját stúdiót nyit a New York-i Grand Central Terminalben, ahol bárki gravíroztathatja a náluk vásárolt ital üvegét.

Clos19

Az LVMH webshopjából minden luxuspezsgő vagy rövidital beszerezhető, amit a borkészítő és lepárló kínál. Azonban a Clos19 nemcsak az eladásokra koncentrál. Igazi életmód brand, a rajongók számára exkluzív eseményeket, utazásokat kínál, de ha bulit szervezel, a Clos19 szakértői segítenek neked, hogy minden tökéletes legyen.
Az online platform 2017-ben rajtolt el az USA-ban, és az idei ünnepi szezon előtt azzal örvendeztették meg a márka rajongóit, hogy nyitottak egy Holiday Personalization Studio névre keresztelt gravírozóállomást New Yorkban. A stúdiót egészen január elsejéig látogathatják majd az érdeklődők, akik ingyen gravíroztathatnak bármit a vásárolt italok üvegére. Az Ardbeg és Glenmorangie whiskytől a Hennessy konyakon át a Veuve Clicquot és Moët & Chandon pezsgőn át minden elérhető az állomáson.

Clos19
Az akció első része november 2-án kezdődött, ami során az Ardbeg és Glenmorangie házasítatlan malátawhiskyk üvegét gravírozták ingyen, november 16-án pedig minden vásárláshoz ajándék díszcsomagolás jár majd. A második körben a Hennessy X. O. jön november 17-től december 12-ig. A Hennessy üvegek gravírozását egyébként egy hasonló tavalyi esemény ihlette, amit a Columbus Circle-ön tartottak. Hogy még jobban felkeltsék az érdeklődést, a vásárlók megjelenés előtt megrendelhetik a márka vadonatúj 375 ml-es X.O.-t, amely csak jövőre kerül a boltok polcaira.
Ezután következik majd a Veuve Cliquot. A vásárlók december 13-a és december 22-e közt gravíroztathatják a stúdióban az üvegeket. Végül a Moët & Chandon kerül majd porondra, akik egyenesen saját pezsgőgravírozó masinával érkeznek az eseményre, amely akár a te kézzel írott idézetedet is megörökítheti a pezsgősüvegen. Az akció épp időben érkezik, hiszen ki akarna megjelenni egy szilveszteri bulin a saját, személyre szabott üvege nélkül?

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «